Over Relaties

Tussen hoofd en hart

hoofd en hart
Next Article
Wildwest in het Rijks
Comments (2)
  1. P. Kalkman schreef:

    Beste Stella,

    Het kan altijd erger, mijn dochter en kleinkind wonen bij mij! Ik ben dus 24/7 aan het oppassen. Mijn dochter doet een opleiding en loopt stage waardoor ze ook avonden weg is. Dus ik breng mijn kleinkind naar school, halen, eten geven, bezig houden en naar bed brengen. En tussendoor spelen, kroelen, kletsen en lachen!! Kortom ik ben een Omama. Ik moet streng zijn (consequent) maar ook soms dingen door de vingers zien en verwennen, want ik ben nou eenmaal Oma.
    Ik ben overtuigd dat Mijn Tijd ooit komt. Daarbij geniet ik de uurtjes dat ze beiden op school zijn en neem ik Mijn Tijd!

  2. Manon schreef:

    O, help. Mijn ouders waren nog voordat ik eventueel zwanger zou worden al heel duidelijk: “wij hebben teveel hobbies voor vaste oppasdagen”… Ik snap jouw twijfel wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.